• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Purehelp.no AS

Org.nr 817 788 572 

© 2017 Purehelp

E-POST-, ADRESSE- OG RINGELISTER

Prospekter og hent ut e-post-, adresse- og ringelister via Purehelp PRO. Du har en rekke selekteringsmuligheter. Bransje, område, omsetning, vekst, antall ansatte med mer. Informasjonen er kvalitetssikret av Bisnode og oppdateres daglig. Som kunde har du ubegrenset uttak av lister og informasjon. Verktøyet oppleves som svært brukervennlig og effektivt! 

 

På lik linje som du kan hente ut dybdeinformasjon og e-post-, adresse- og ringelister på alle norske foretak, har du nå også muligheten til å gjøre det tilsvarende på alle svenske foretak.  

MARKED-,KONKURRENT- OG BRANJSEANALYSER

Hent ut regnskapsanalyser på bakgrunn av bransje (bransjeregnskap), kommune (kommuneregnskap), næringsstruktur bransje og kommune. All dybdeinformasjon på alt innen norsk næringsliv helt enkelt. Ubegrenset uttak og daglige oppdateringer. 

 

NYHETSBREV OG PRESSEMELDINGER

Purehelp PRO innehar en funksjon som muliggjør det å sende nyhetsbrev og pressemeldinger på enkel og oversiktlig måte. 

ALARM

Purehelp PRO+ innehar en alarmfunksjon som muliggjør det å overvåke i alt 18 faktorer per foretak. Du kan sette alarm per foretak eller gruppe. Hyppigheten på oppdateringene kan justeres etter eget ønske. Alarmfunksjonen muliggjør det å overvåke nyetableringer i en gitt bransje eller område. Det har aldri vært enklere å holde seg oppdatert i forhold til eksisterende og potensielle kunder, marked og bransjer.  

STYRE-CV

Grip muligheten til å markedsføre din egen kompetanse på en positiv og målrettet måte. Vårt Styre-CV register er også en perfekt plattform å orientere seg på dersom du leter etter styremedlemmer. Registeret innehar personer som ønsker styreoppdrag i både offentlig og privat virksomhet. 

MANAGEMENT CV

Management CV muliggjør det å hente ut all informasjon om en person i næringslivet med nåværende eller tidligere lederstillinger i norsk næringsliv. Få oversikt over hva vedkommende har gjort og de tilhørende resultatene.  

SELSKAPSVERDI

Vurder selskapsverdien til et foretak med Purehelp PRO.
Du kan selv simulere og endre 29 risiko- og attraktivitetsfaktorer, resultatbegreper, velge historiske tall eller fremtidsprognoser, resultat- og vekstprognoser, supplerende modeller som Enterprise Value (EV) og Price/Sales(P/S), samt lagre forskjellige utviklingsscenarioer. Modulen er konstruert som et enkelt "gjør det selv" verktøy.