Vurder selskapsverdien til et foretak med Purehelp PRO. Du kan selv simulere og endre 29 risiko- og attraktivitetsfaktorer, resultatbegreper, velge historiske tall eller fremtidsprognoser, resultat- og vekstprognoser, supplerende modeller som Enterprise Value (EV) og Price/Sales(P/S), samt lagre forskjellige utviklingsscenarioer. Modulen er konstruert som et enkelt "gjør det selv" verktøy. 

Prospekter og hent ut e-post-, adresse- og ringelister via Purehelp PRO. Du har en rekke selekteringsmuligheter. Bransje, område, omsetning, vekst, antall ansatte med mer. Informasjonen er kvalitetssikret av Bisnode og oppdateres daglig. Som kunde har du ubegrenset uttak av lister og informasjon. Verktøyet oppleves som svært brukervennlig og effektivt!  På lik linje som du kan hente ut dybdeinformasjon og e-post-, adresse- og ringelister på alle norske foretak, har du nå også muligheten til å gjøre det tilsvarende på alle svenske foretak. 

Hent ut regnskapsanalyser på bakgrunn av bransje (bransjeregnskap), kommune (kommuneregnskap), næringsstruktur bransje og kommune. All dybdeinformasjon på alt innen norsk næringsliv helt enkelt. Ubegrenset uttak og daglige oppdateringer. 

PRO+ innehar en alarmfunksjon som muliggjør det å overvåke i alt 18 faktorer per foretak. Et svært nyttig og effektivt arbeidsverktøy for alle som jobber med salg, markedsføring, kreditt og økonomi.

 

Du kan sette alarm per foretak eller gruppe. Hyppigheten på oppdateringene kan justeres etter eget ønske. 

Alarmfunksjonen muliggjør det å overvåke nyetableringer i en gitt bransje eller område. Det har aldri vært enklere å holde seg oppdatert i forhold til eksisterende og potensielle kunder, marked og bransjer

E-POST-, ADRESSE- OG RINGELISTER

SELSKAPSVERDI 

MARKED-, KONKURRENT OG BRANJSEANALYSER 

ALARM

STYRE-CV

Grip muligheten til å markedsføre din egen kompetanse på en positiv og målrettet måte. Vårt Styre-CV register er også en perfekt plattform å orientere seg på dersom du leter etter styremedlemmer. Registeret innehar personer som ønsker styreoppdrag i både offentlig og privat virksomhet. 

NYHETSBREV

Send jevnlig ut informasjon om selskapsnyheter, produkttilbud, rabattkampanjer og ellers annet spennende som skjer i egen virksomhet.

Via PRO får du tilgang til et smart online arbeidsverktøy hvor du kan administrere nyhetsbrev kampanjene enkelt og greit. Her får du tatt vare på alle aktiviteter, dokumenter og kan enkelt overføre arbeidsoppgaven og tilgangen til nye ansatte.

MANAGEMENT CV

Management CV muliggjør det å hente ut all informasjon på personer som har hatt en styre- eller lederrolle i norsk næringsliv siste 15 år. Ta en titt på deres historiske resultater (”proven records”) og se hva de har skapt av reelle resultater i sine tidligere posisjoner.

PRESSEMELDINGER

Via PRO får du tilgang til et smart online arbeidsverktøy hvor du kan lage og publisere pressemeldinger og nyheter til både journalister, kunder, egen nettside og sosiale mediekontoer. Alle kanalene oppdaterer seg automatisk.

Dette sparer deg for mye tid. Samme budskap formidles i alle kanaler samtidig, alle nyheter blir søkemotor optimalisert og alle aktiviteter og dokumenter sikres i en smart skytjeneste.

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Purehelp.no AS

Org.nr 817 788 572 

© 2017 Purehelp