• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Purehelp.no AS

Org.nr 817 788 572 

© 2017 Purehelp

Er veldig glad for at vårt hotell har søkeverktøyet Purehelp Pro. Sparer oss for masse tid. Det er bare å sette inn ønskede preferanser, og vipps, har du det du ønsker av kontakter. Vi bruker Purehelp Pro nesten hver dag, og er meget fornøyd.

Winnie Gjerdalen
Salg og eventsansvarlig
www.sormarka.no

ABC er ett autorisert regnskapsbyrå i Østfold og Oslo med flere

år erfaring innen de fleste bransjer. Som mange andre regnskapsfirmaer, mener vi at Purehelp PRO+ er ett fint analyseverktøy for å hente nyttig informasjon om norske foretak.

 

Fariborz Jadidi
Autorisert Regnskapsfører
ABC Regnskapsbyrå

Innleie og Rekruttering AS er et rekrutteringsselskap som fokuserer på ledere og spesialister. Når vi rekrutterer til ledergrupper eller i styresammenheng er Purehelps verktøy markedsledende på sine områder og spesielt nyttige for oss.

Torgrim Andersen
Daglig Leder
Innleie og Rekruttering AS

Trioving er Norges største leverandør av lås- og adgangssystemer.  Trioving har vært kunder hos Purehelp.no siden 2009 og vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet vi hatt i alle år.

Med vennlig hilsen
Morten Svensen
Kommunikasjons- og marketingsjef

REFERANSER

Visuelt AS har siden starten i 2003 lagt fokus på å være en totalleverandør for kunden med alt fra idé - formgiving - layout til produksjon og ferdigstillelse. Vi har den lukkede PRO tjenesten som er perfekt som et selekteringsverktøy.

Trond-Ivar Bengtson
Daglig leder

Røros Metall AS er et firma som har sin historie tilbake fra 1946. Purehelp.no er et godt verktøy for å innhente firmaopplysninger for nye og eksisterende kunder og leverandører.

Røros Metall
Marianne Løkken
Teamleder salg

Carboline Norge AS er i dag Norges eneste produsent av maling

for tyngre korrosjonsbeskyttelse for markedssegmentene industri, marine, olje og gass. Carboline Norge AS synes det er viktig at vår salgs- og markedsavdeling har tilgang til viktig næringslivsinformasjon samt en aktiv bruk av

selekteringsverktøyet Purehelp Pro.

Stian Bakke
Markedskonsulent / Marketing Consultant
Carboline Norge AS

Simtronics group arbeider for å forhindre katastrofer i å oppstå både Offshore og Onshore. Simtronics ser viktigheten av å eksponeres på purehelp.no med blant annet pressemeldinger og å få enkel tilgang til næringslivsinformasjon.

Linda Nilsen
Markedsavdelingen