REFERANSER

ballpen-blur-close-up-461077.jpg

Visuelt AS

Visuelt AS har siden starten i 2003 lagt fokus på å være en totalleverandør for kunden med alt fra idé - formgiving - layout til produksjon og ferdigstillelse. Vi har den lukkede PRO tjenesten som er perfekt som et selekteringsverktøy.

Trond-Ivar Bengtson,
Daglig leder

adult-analysis-banking-1549000.jpg

AS3 Public Norge

Purehelp sine tjenester støtter alle karriererådgivere i å kartlegge potensielle samarbeidspartnere, og følge opp eksisterende samarbeidspartnere på en effektiv måte. I tillegg til det har alle våre kandidater mulighet til å kartlegge sine muligheter på det norske markedet ved å generere lister over bedrifter innen spesifikke bransjer og geografiske områder på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå.

                  Barbara Eiler,
    Markeds- og kommunikasjonssjef

 

Business-Acquisition.jpg

Innleie og rekruttering AS

Innleie og Rekruttering AS er et rekrutteringsselskap som fokuserer på ledere og spesialister. Når vi rekrutterer til ledergrupper eller i styresammenheng er Purehelps verktøy markedsledende på sine områder og spesielt nyttige for oss.

Torgrim Andersen,
Daglig leder

adults-blur-business-people-1811991.jpg

Hire Norway AS

HIRE har brukt Purehelp i en årrekke, og søkemotorene deres dekker alle våre behov for spesifiserte søk på mange områder. Vi liker spesielt godt det enkle brukergrensesnittet, og at de oppdaterte søkeresultatene presenteres på gode måter.

HIRE er svært tilfredse med Purehelp sin kundeoppfølging. De er alltid hjelpsomme med å dele sine eksperttips, som gjør søkene våre enda bedre.


          Magnus Strand Glærum,
                   Daglig leder

brainstorming-colleagues-conversation-12

ABC regnskapsbyrå

ABC er ett autorisert regnskaps-byrå i Østfold og Oslo med flere år erfaring innen de fleste bransjer. Som mange andre regnskaps-firmaer, mener vi at Purehelp PRO+   
er ett fint analyseverktøy for å hente nyttig informasjon om norske foretak.

 

                   Fariborz Jadidi,
          Autorisert Regnskapsfører

automobile-automotive-car-1073031.jpg

Toyota 

Purehelp PRO har vært kjempe nyttig og flittig brukt av oss på bedriftssalg i hele Norge i lang tid, og nå som det er nye spennende lanseringer av Toyota modeller i nær fremtid, blir det et veldig viktig verktøy for oss i fremtiden også.

Christian Riisnes,

Salgssjef